Saturday, 7 April 2012

the making of kau , aku , kita

assalamalaikum,,
hai name aku NUR HAZIMAH BINTI OTHMAN@ima.kalau u all nak tw aku sbnorny bkn la pndi cgt bab tulis menulis ni.tapi t'tbe jerk aku soh mmbe aku buatkan blog ni utk aku.sesekali cube bnde yg xpena kite buat ape salahny kan.hehe.kadang2 aku tgk bdak2 skrg ni keletak keletuk keybord tulis blog macam syokkk jer.tu yg aku nak cube.then terhasil la "KAU , AKU , KITA"..tapi kalau nak slalu tulis,em mmg payah la coz uma aku xde tenet lagi pon mane ade mase.kalau nak pegi cc,mlas la plak.hmm so tggu je la kak ngah blek uma sebab dy sowg je pemegang broadband.huhu.so tu je sinopsisny nnti ade mase aku taip lagi k.hehe.k la chaw dulu."salam 1 malaysia".

No comments:

Post a Comment