Monday, 30 April 2012

salah ke aku nak,,,,,

aku ngan ayah da dkat sebulan kowt x bertgur sapa,,sbabny.....
satu ari tu aku ngah tgk cite little star,cte tu da nak abes so aku nak tgk la ending dy cm ne,,lepas tu ibu soh aku wt air,aku ckp la jap lagi,,aku nak tggu kn cite tu iklan jap baru aku wt air,,t'tibe ibu ckp,"cite ni kn da slalu tgk",,xtw knpe mulut aku laju je ckp,"mane ade.nnti kalau tgk membebel",,mybe ayah aku terase yg aku ckp kat dy,padahal xpon,,aku mksdkn kat ibu,,pastu ayah trus marah kat aku,,huhu,,then sjak hari tu smpi skrg aku x tegur pon ngan ayah,,
aku tw mmg salah aku pon,,tpi salah ke aku nak tgk cite tu kjap,,lw t aku wt air bknny nnti trus minum pon,panas lagi kowt,,hurmmm~
knpe semua ni harus terjadi?!!!

No comments:

Post a Comment