Wednesday, 2 May 2012

form6???aarrrghhh!!!!

8 mei 2012,,
tarikh paling menyusahkan hidup aku!!dy buat aku nek gler tw x!!huhu,,kalau aku pegi,kene amek jurusan agama,,da la bnyk mmbace,kire2 xde plak tuh,,mmg dlm kelas aku tdo jela jawabny,,
bile discuss ngan kak long,dy soh aku buat rayuan matrik,,
rase cm nak amek,tapi tkot xley bwk la plak,,
lw dapat setahun cm ne??bole ke aku??
mlm tadi da kene sembur da ngan kak long,,huhu,,
'begini la nasib diriku yg malang oh tuhan(oh tuhan)'
tapi owg ckp,blom cube blom tw,,
kdg2 aty aku cm nak msok mtrk,tpi aku malu+segan,,
bukanny ape,aku malu la t owg cakap,'da la xlayak,ade aty nak msok matrik',,huhu
argh!!peduli ape aku ngan sume tuh,,yg penting aku nak belaja,,aku nak buktikan kat family aku n kaum kerabat aku,yg aku ni bole jadi lebih dari yg dyowg sangka,,walau pon aku ni kdg2 dungu jgak,,huhu
emmm satu je penyakit aku,,aku ni bile malas,mmg malas nak buat sume bnde,,tpi bile rajin,owg xsuruh buat pon aku nak buat,,hehe
k la mudah-mudahan penyakit aku yg satu tuh,cepat2 la hilang,,
amiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn~~
ima!!!aja aja fighting!!!!