Sunday, 29 April 2012

sunyi,,sepi,,

adek bradik aku 4 owg,aku 'maknae',,hehe,,sulong n kedua pompn ketiga laki then aku,,bile empat2 owg da berkumpul mmg kecoh n kecah la ruma,,bisingny ya ampunnn,mengalahkn pasar mlm,,padahal kat uma just ade 6 owg je,,hahaha,,seblom ni kak long mmg garang,yela anak sulong la katakn,,tpi bile msing2 da meningkat dewase,perangai mcm dak kcik msing2,,otak msing2 pon gler2,,haha,,mmg seronok ble time cm tu,,tapi,,,,,,,,skunk mmg susah nak kmpul lagi cm tu,,time raya bru la dpt kmpl,,yela msing2 sbuk ngan keje msing2,,kak long da keje,kak ngah-poli da nak abes,abg plak da nak prktkl,then aku ngah tggu pggln utk smbg mane2,,tpi abg sowg tercmpk jaoh nuuuun kat utare sane,,lw nak blek uma yg kat selatan mmg payah,,hmm,,dulu aku slalu gadoh ngan abg,slalu ejek2 dy,ckp dy tu la ni la,,tpi ble da jaoh cm ni tw plak rndu kat dy,,hua3~ bile kak long,kak ngah n abg nak balekkkkkkk~~~~~~~~~~ ;'(

No comments:

Post a Comment